Energetikai tanácsadás, beszerzés

Egy vállalat életében az energetikai kérdések megválaszolásához ugyanúgy érdemes szakembert választani, mint egy jogászt a szerződéskötésekhez, vagy könyvelőt a könyveléshez.
A Callcenter Hungaria Kft. az Ön vállalkozásának is lehetőséget kínál, energetikai kérdésekben segítő kezet nyújt, legyen szó villamos energia és / vagy földgáz beszerzésről vagy egyedi energetikai költség-optimalizálásról

Cégünk eseti megbízásokkal áll ügyfelei rendelkezésére, így díjazásunk nem folyamatos költségként jelentkezik ügyfeleinknél.Vegye igénybe szolgáltatásainkat fogyasztási volumentől függetlenül!

Amit kínálunk
    • Beszerzés esetén több kereskedő ajánlatának bekérése anélkül, hogy Önnek fel kellene venni a kereskedőkkel a kapcsolatot; az Ön igényeihez igazodó szakmai szempontok alapján összeállított javaslat; szerződéskötési kötelezettség nélkül!
    • Energetikai tanácsadás szolgáltatásunk keretében mi nem csak a javaslatunkat tesszük az Ön asztalára, hanem segítünk a leírtakat megvalósítani is (pl teljesítmény-optimalizálás, kapacitás lekötés beállítása, stb.)
Munkatársaink az alábbi elérhetőségeken állnak rendelkezésére

e-mail: kapacitasgazda@cchungaria.hu

telefon: +36 30 437 5878